AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Φεβ 2013

1ο Σαμιακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού στις 28-29/3


Η «Λέσχη Φίλων Σκακιού» του Γυμνασίου Καρλοβασίων μαζί με την «Σκακιστική ομάδα» του Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου και τον υπό ίδρυση Σκακιστικό Όμιλο Σάμου «Μέλισσος» συνδιοργανώνουν με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ το «1ο Σαμιακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού» δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν κατά το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Καρλοβασίων και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές των δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Σάμου.
Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σάμου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Σάμου, του Δήμου Σάμου και της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και αποτελούν την προκριματική φάση για το 25ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα του 2013 που διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Για την αρτιότερη οργάνωση των αγώνων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε στο fax: 2273032308 είτε στο email: mail@gym-karlov.sam.sch.gr του Γυμνασίου Καρλοβασίων (υπόψη Ροκοπάνου Νίκου). Η τελική επιβεβαίωση των δηλωθέντων συμμετοχών και τυχόν νέες συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 (09:00 - 10:00).