AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Φεβ 2013

Το Π.Α.ΜΕ. για την απεργία της Τετάρτης


Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της Τετάρτης απευθύνει η Γραμματεία Σάμου του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.), που οργανώνει συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο.

«Να νεκρώσουν τα πάντα! Να παραλύσει το νησί», προτρέπει και τονίζει πως η μάχη της συλλογικής σύμβασης αφορά όλους τους εργαζομένους.

«Κανείς να μη δουλεύει χωρίς Συλλογική Σύμβαση. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Εξασφαλισμένο κατώτερο μεροκάματο από συλλογικές διαπραγματεύσεις και όχι με νόμο. Να μην αποδεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά και τα εργασιακά κάτεργα που μας ετοιμάζουν.

Εδώ και τώρα να υπογραφτεί η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Κανένας μόνος τους. Κανένας ανυπεράσπιστος. Δε μας αξίζει τέτοια ζωή! Ουσιαστική προστασία για τους ανέργους και τις οικογένειές τους.

Είμαστε η πλειοψηφία που υποφέρει. Έχουμε δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρεπείς μισθούς. Έχουμε τη δύναμη να επιβάλλουμε το δίκιο μας! Να βάλουμε τέλος στη σαπίλα να γίνεται ο ιδρώτας μας καταθέσεις και πλούτος για τους λίγους.

Απαιτούμε την κατάργηση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων, την έξοδο της χώρας μας από τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη διαγραφή του χρέους. Έχουμε τη δύναμη. Αρκεί να ξεθαρρέψουμε όλοι! Να μπούμε στη μάχη πιο αποφασιστικά. Συσπείρωση με το ΠΑΜΕ. Οργάνωση στα σωματεία μας. Αγώνας και ρήξη τώρα πριν είναι αργά
».