AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Φεβ 2013

Συναντήσεις του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου της Ν.Δ. στην Αθήνα


Ο Πρόεδρος την ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Στεφανής, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα πραγματοποίησε επαφές στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της ΝΟ.Δ.Ε. Ελισσαίο Μαυρατζώτη και τον Πολιτευτή Μάνο Λογοθέτη. 

Έγιναν συναντήσεις:

Με τον Γραμματέα Οργανωτικού Κώστα Ζωντανό και τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Γιώργο Λουλουδάκη όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν τις πολιτικές εξελίξεις, θέματα οργάνωσης ενόψει της έναρξης των διεργασιών για το συνέδριο του Ιουνίου, καθώς και ειδικότερα θέματα που αφορούν την Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους σε κομματικό επίπεδο.

Με τον Γραμματέα της Π.Ε., Μανώλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος και οριστικοποίησε την επίσκεψη του τον Μάρτιο στην Σάμο.

Με τον Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη ο οποίος ως γνωστόν έχει την Κοινοβουλευτική κάλυψη για τον νομό Σάμου. Στη συνάντηση αυτή η συζήτηση επικεντρώθηκε σε προβλήματα που συνεχίζουν να απασχολούν καθημερινά τους πολίτες και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Επίσης συζητήθηκε και η επικείμενη επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού στην Σάμο.
Στη συνέχεια τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. επισκέφτηκαν τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με την Γενική Γραμματέα, Χριστιάνα Καλογήρου, με σκοπό την διασφάλιση της στήριξης της Γ. Γ. σε θέματα της αρμοδιότητας της που αφορούν την περιφέρεια.

Ο Πρόεδρος Νίκος Στεφανής είχε επαφές και στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου.