AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Απρ 2013

Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 20-21/4 στη Σάμο


Το My Samos Blog σάς προτείνει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 20-21/4 στο νησί της Σάμου.




* Σάββατο 20/4, από τις 9 το πρωί. 10ο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών της Hellas Tang Soo Do Association (ελληνική ομοσπονδία Τανγκ Σου Ντο) στο Κλειστό Γυμναστήριο Πυθαγορείου.




* Σάββατο 20/4 στις 18:45 στο "Πηγαδάκι" Βαθέος και στις 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος. Εκδήλωση στη μνήμη του Καπετάν Λαχανά.


* Σάββατο 20/4 στις 8 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Πυθαγόρειου Γενικού Λυκείου Σάμου. "Βάτραχοι" του Αριστοφάνη, από την θεατρική ομάδα του σχολείου.




* Σάββατο 20/4, στις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα του Δήμου στο Καρλόβασι και Κυριακή 21/4, στις 8 το βράδυ, στην Καθολική Εκκλησία της πόλης της Σάμου. Συναυλία θρησκευτικής μουσικής με την χορωδία Ηδύλη και πνευστά της Φιλαρμονικής Βαθύλλου, ενόψει του Πάσχα.




* Κυριακή 21/4. Εκδρομή του Ελληνικού Ορειβατικού Πεζοπορικού Συλλόγου Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ.) από το χωριό Πύργος προς το χωριό Σπαθαραίοι. Συνάντηση στις 9 το πρωί στην πόλη της Σάμου, στην Πλατεία Σοφούλη, απέναντι από το "Ξενία".




* Κυριακή 21/4. Κατάδυση αναψυχής στην παραλία του Σιδερά, από τον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου. Συγκέντρωση στην παραλία στις 10 το πρωί.




* Κυριακή 21/4 στις 8 το βράδυ στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου. Τελευταία θεατρική παράσταση του έργου του Ευγένιου Ο' Νηλ: "Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα", από την Θεατρική Ομάδα Σάμου.