AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Απρ 2013

Διαγώνισμα προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, την Κυριακή 21/4


"Πρόβα τζενεράλε" για τις προσεχείς Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί το διαγώνισμα Μαθηματικών που θα δοθεί στα Λύκεια του Νομού Σάμου την Κυριακή 21/4, στις 10:30 το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές της Γ΄ Τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Σάμου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα ανακεφαλαιωτικό διαγώνισμα Μαθηματικών Θετικής - Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κατά το πρότυπο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Το διαγώνισμα θα δοθεί στο χώρο του σχολείου φοίτησης του κάθε μαθητή, θα είναι τρίωρης διάρκειας και θα αρχίσει στις 10:30 π.μ. της Κυριακής 21/4.

Η εξεταστέα ύλη του ανακεφαλαιωτικού διαγωνίσματος Μαθηματικών ισοδυναμεί με το σύνολο της εξεταστέας ύλης του μαθήματος αυτού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η συμμετοχή τόσο των καθηγητών, όσο και των μαθητών στο διαγώνισμα είναι προαιρετική, ωστόσο το ποσοστό εκείνων που εκδηλώνουν κάθε χρόνο ενδιαφέρον και συμμετέχουν στη διεξαγωγή του είναι πολύ υψηλό.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με εθελοντές εκπαιδευτικούς ΠΕ03 του Νομού Σάμου.