AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Απρ 2013

Αντιδρούν δυναμικά οι φίλαθλοι του Πολυκράτη


Απορρίφθηκε χθες η έφεση του Πολυκράτη ενάντια στην απόφαση της ΕΟΚ με την οποία ουσιαστικά ο σαμιακός σύλλογος υποβιβάζεται, αφού χάνει στα χαρτιά τον αγώνα με τον Μίλωνα. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε τους φιλάθλους του συλλόγου να εκδώσουν καυστική ανακοίνωση, με την οποία προαναγγέλλουν δυναμικές κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρουν επί λέξει, "Μετά από πολλές συνωμοσίες και πολλά μαγειρέματα, η Ομοσπονδία πήρε νέα απόφαση, σύμφωνα με άρθρο στο επίσημο site της, και κατοχυρώνει τον αγώνα του Πολυκράτη με τον Μιλωνα υπέρ του Μιλωνα. Είναι μια απόφαση βόμβα που αποτελεί άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο στον Ελληνικό αθλητισμό. Δεν μπορεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ κ.Βασιλακοπουλος να παίρνει μόνος του αποφάσεις χωρίς να ρωτάει και να υπολογίζει τα μέλη του υπόλοιπου συμβουλίου και να αλλοιώνει τα εθνικά πρωτάθλημα με το έτσι θέλω.

Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι την Τρίτη ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δέχτηκε επίσκεψη στο γραφείο του από τον πρόεδρο της Πεντέλης, τον Δήμαρχο της Πεντέλης και τον πρόεδρο της Ε.Σ.Κ.Α. Εκεί είχαν όσο χρόνο χρειάζονταν να μαγειρέψουν τις αποφάσεις τους και να δουν πώς θα ρίξουν τον Πολυκράτη και θα σώσουν την Πεντέλη.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε κανέναν να παίξει με τα λεφτά του κόσμου της Σάμου και να χαλάσει της κυριακάτικες γιορτές μας.

Σαν φίλαθλοι του Πολυκράτη είμαστε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε και να μην αφήσουμε να συμβεί αυτό. Θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο και μέσο. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να προβούμε σε καταλήψεις σε λιμάνια και στο αεροδρόμιο. Πρέπει να ακουστούμε σε όλη την Ελλάδα και να μάθει όλος ο κόσμος το πρόβλημά μας. Καλούμε όλο τον κόσμο της Σάμου, τους τοπικούς άρχοντες του νησιού και όλους τους συλλόγους της Σάμου να σταθούν στο πλευρό μας. Καλούμε όλους τους πολιτευτές του νησιού μας να φτάσουν το πρόβλημα μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο και να το προβάλουν στα Μ.Μ.Ε.

Ταυτόχρονα καλούμε τη διοίκηση του Πολυκράτη να πάρει δημόσια θέση, με σχετική επιστολή και να σταματήσει τον διάλογο και τη διπλωματία με την ομοσπονδία και τον "κύριο" Βασιλακόπουλο. Αυτοί μόνο μας κοροϊδεύουν και προσπαθούν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε.

Καλούμε τη διοίκηση να μη συμμετάσχει στις επόμενες φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων παίδων και έφηβων.

Απορίας άξιον είναι ότι η διοίκηση της Πεντέλης διαβεβαίωνε με απόλυτη σιγουριά από την Κυριακή ότι ο Μίλωνας θα πάρει το ματς στα χαρτιά.  Μήπως είχαν προσωπική ενημέρωση από τον πρόεδρο;

Γιατί η Κ.Ε.Δ. έκλεισε τα ματιά στο video του αγώνα Παπάδος Γέρας-Πεντέλη όπου είχαμε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος υπέρ της Πεντέλης, γεγονός που στέρησε από την ομάδα της γειτονικής Μυτιλήνης τη δυνατότητα διεκδίκησης της δεύτερης θέσης που μπορούσε να την οδηγήσει στην Β΄ εθνική; Εξετάζουν όσα video τούς συμφέρουν;

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθεί και η ομάδα της Κηφισιάς που έχουν ακριβώς ίδια περίπτωση στον αγώνα Τρίκαλα-Κηφισιά στην Α2;

Τόσο δύσκολο είναι για την ομοσπονδία να στηρίξει πέντε ομάδες του Αιγαίου στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής;

Σε δυο χρόνια στις εθνικές κατηγορίες έχουμε δει πάρα πολλά και μάθαμε πάρα πολλά, είχαμε την τύχη να είμαστε σε ένα ακριτικό μέρος και να μην έχουμε τελικά τη δύναμη που θα έπρεπε για να διαμορφώνουμε αποφάσεις.

Καλούμε για άλλη μια φορά την ομάδα μας να εξετάσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στα γειτονικά πρωταθλήματα της Τουρκίας. Μορεί να μας στεναχωρεί αυτό, αλλά εκεί μας οδηγούν αυτοί οι κύριοι.
Πραγματικά κρίμα, μας κάνουν να σιχαθούμε τον αθλητισμό και μας οδηγούν μακριά από αυτόν.

Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε και θα αντιδράσουμε, δεν θα μείνει έτσι αυτό.
Ένα νησί, μια ομάδα, μια αγάπη,

Οι φίλαθλοι του Α.Ο.ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ!"