AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Ιουν 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το Louis Olympia για πρώτη φορά στη Σάμο


Μία ημέρα μετά το Golden Iris, άλλο ένα κρουαζιερόπλοιο δένει στην πόλη της Σάμου. Πρόκειται για το ελληνικό "Louis Olympia", το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στη Σάμο αυτό το Σάββατο και μεταφέρει στο νησί 1.262 τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων.

Θα φτάσει στο λιμάνι της Σάμου στις 2 το μεσημέρι, προερχόμενο από το Κουσάντασι της Μικράς Ασίας, και θα παραμείνει έως τις 6:30 το απόγευμα, οπότε θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το "Louis Olympia" θα έρχεται κάθε δύο Σάββατα στη Σάμο, έως και τα τέλη Αυγούστου, συμβάλλοντας και αυτό με τον τρόπο του στην τόνωση της τουριστικής κίνησης στην πόλη της Σάμου.


Χαρακτηριστικά του κρουαζιερόπλοιου Louis Olympia

Μήκος: 215 m.
Ολική χωρητικότητα 37.773 τόνοι.
Μέγιστη ταχύτητα: 18,6 κόμβοι.

Έχει 9 καταστρώματα με 7 ασανσέρ, 724 καμπίνες (εσωτερικές, εξωτερικές και σουίτες) με μπάνιο, τηλεόραση, ραδιόφωνο, κλιματισμό.

Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.664 επιβάτες.

Διαθέτει τραπεζαρία, 4 καθιστικά (lounges που διαμορφώνονται σε αίθουσες συνεδριάσεων & εταιρικών συναντήσεων κατόπιν αιτήματος), 5 μπαρ, καζίνο, παιδότοπο, κατάστημα Duty Free & Travel Value, βιβλιοθήκη, σαλόνι ομορφιάς (με κομμωτήριο, spa, massage room, διπλό τζακούζι), 2 πισίνες, γυμναστήριο, ιατρείο, γωνιά Internet.

Είναι εξοπλισμένο με: δορυφορικό τηλέφωνο, με γιατρό on board και πλήρως κλιματιζόμενες αίθουσες.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το κρουαζιερόπλοιο Louis Olympia: