AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

13 Ιουλ 2013

Βραδιά ελληνικού φιλμ νουάρ στο φεστιβάλ SIMF 2013 την Κυριακή


Η βραδιά ελληνικού φιλμ νουάρ δεσπόζει την Κυριακή 14/7 στο 2ο Summer Island Movie Festival (SIMF 2013), του φεστιβάλ κινηματογράφου που διεξάγεται στο Μαλαγάρι της Σάμου.

Η μέρα του φεστιβάλ θα αρχίσει νωρίς, από τις 10 το πρωί της Κυριακής, με το δεύτερο και τελευταίο μέρος του εργαστηρίου "Βασικές τεχνικές στην δημιουργία μίας ταινίας, λήψη, ήχος, φως, κ.ά".

Η ομάδα που συμμετέχει σε αυτό το σεμινάριο θα ολοκληρώσει και την ταινία μικρού μήκους υπό την επίβλεψη του καθηγητή Ed Talavera, ταινία η οποία και θα προβληθεί στο τέλος του φεστιβάλ.

Στις 21.00 αρχίζει η βραδιά ελληνικού φιλμ νουάρ, με δωρεάν είσοδο για το  κοινό.

Πρώτα θα προβληθεί η μικρού μήκους ταινία του Σαμιώτη σκηνοθέτη και μέλους της οργανωτικής επιτροπής του SIMF, Κώστα Φραγκούλη με τίτλο "Στ' αλήθεια".


Στις 21.30 θα προβληθεί η ταινία "Μπιγκ Χιτ" του Κάρολου Ζωναρά, ένα φιλμ νουάρ που συμμετείχε στο 53ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2012.


Οι δύο σκηνοθέτες θα συζητήσουν με το κοινό μετά τις προβολές των ταινιών, ενώ η βραδιά θα κλείσει με μουσικές επιλογές από παλιά βινύλια, σε ένα πρόγραμμα που θα επιμεληθούν οι Μάνος Στεφανάκης,Τάκης Χατζημιχάλης, Λεωνίδας Φώτης και ο Κώστας Φραγκούλης.