AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

15 Αυγ 2013

Επεισόδια με λαθρομετανάστες στο Καρλόβασι

Φωτογραφία αρχείου

Λαθρομετανάστες κινήθηκαν κατά του προσωπικού του Λιμενικού Σταθμού Καρλοβάσου σε επεισόδια που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Νωρίτερα, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού εντόπισαν και συνέλαβαν σαράντα αλλοδαπούς διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβάσου, όπου κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου. Ακολούθως με τη συνδρομή στελεχών της Λιμενικής Αρχής Σάμου που είχαν στο μεταξύ καταφθάσει, και της Αστυνομίας επανοδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου και κρατούνται.

Η συγκεκριμένη αυτή κίνηση σε βάρος στελεχών του Λιμενικού Σώματος είναι πρωτόγνωρη και παρόμοιά της δεν είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν.

Οι αλλοδαποί συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σάμου, στα πλαίσια του αυτοφώρου, στη δικάσιμο της 16/08/2013 όπου και τους επεβλήθη ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της παράνομης εισόδου στον ελλαδικό χώρο και της αντίστασης από περισσοτέρους κατά της Αρχής.