AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Φεβ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος στη "HORECA 2014" στην Αθήνα


Κοσμοπλημμύρα, το αδιαχώρητο ή όπως και να το πει κανείς. Στη μεγάλη έκθεση μαζικής εστίασης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού "ΗORECA 2014", όπου για πρώτη φορά συμμετείχε και η Ε.Ο.Σ.Σ., η Σάμος δεν περνά απαρατήρητη!

Στην αχανή αυτή έκθεση, σε μια επιφάνεια 45.000 τετραγωνικών μέτρων, οι επισκέπτες, που το μεσημέρι της Κυριακής κατέκλυσαν τους χώρους της φτάνοντας με κάθε μέσο - ακόμα και με μισθωμένα λεωφορεία - στο «Metropolitan Expo», είχαν την ευκαιρία να γευτούν και τα σαμιώτικα κρασιά!

Στο Hall 1, στο stand A41 - αν δεν ήξερε εξ αρχής κανείς τα νούμερα αυτά, δύσκολα έβρισκε την ΕΟΣΣ εν μέσω 525 εκθετών -,  ο Γιάννης Παρασύρης διαφήμιζε με τον καλύτερο τρόπο τα γλυκά και άλλα κρασιά της Σάμου, γέμιζε και τα ποτήρια και κερνούσε όποιον ήθελε να τα δοκιμάσει.

Στο πλαίσιο της έκθεσης οι υπεύθυνοι της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου είχαν σειρά επαφών και με νέους υποψήφιους πελάτες, καθώς συνομίλησαν με αρκετούς εκπροσώπους ξενοδοχείων και καβίστες.  

Η "HORECA 2014", που ξεκίνησε την Παρασκευή, ολοκληρώνεται αύριο, Δευτέρα 10/2, οπότε και θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 19:30.

Δείτε φωτογραφίες του My Samos Blog από την έκθεση!