AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Απρ 2014

Νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Χριστιάνας Καλογήρου


Άλλους δέκα υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής της ανακοίνωσε σήμερα η Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, μεταξύ αυτών και για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Η γιατρός βιοπαθολόγος του Γενικού  Νοσοκομείου Σάμου Βασιλική (Βάσω) Ευστρατίου είναι η νέα σαμιακή υποψηφιότητα, ενώ άλλες 9 αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

Με αφορμή την ανακοίνωση των δέκα αυτών υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, η Χριστιάνα Καλογήρου υπογράμμισε την αξία της προσπάθειας και της συμμετοχής όλων για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της Περιφέρειας.

Τόνισε ότι η δύναμη της Περιφέρειας είναι η δύναμη των ανθρώπων της, λέγοντας ότι "μόνο εμείς μπορούμε να γίνουμε δημιουργοί των λύσεων και μόνο εμείς μπορούμε να ορίσουμε το μέλλον μας".

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο στις Οινούσσες, η κ. Καλογήρου ξεκινά δημόσιο διάλογο ενόψει των εκλογών του Μαΐου, παρουσιάζοντας τη διακήρυξη, την επωνυμία και το σήμα της παράταξής της.