AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Ιουλ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πρώτη "Λευκή Νύχτα" στην πόλη της Σάμου!

Φωτογραφία: Γιώργος Μαργιωρής

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη "Λευκή Νύχτα" που διοργανώθηκε στην πόλη της Σάμου από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Μαζικής Εστίασης και Ψυχαγωγίας.

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τους εμπορικούς δρόμους και την παραλιακή λεωφόρο, διασκεδάζοντας με διάφορα συγκροτήματα που το καθένα έπαιζε διαφορετικό είδος μουσικής.

Κάθε εμπορική γειτονιά είχε διοργανώσει κάτι διαφορετικό. Αυτό που έρεε άφθονο ήταν το σαμιώτικο κρασί, όπως και οι λουκουμάδες και οι τηγανίτες, ενώ στην πλατεία Πυθαγόρα στήθηκε καζάνι με την  πατροπαράδοτη "γιορτή", το τοπικό έδεσμα που μοιράζεται εν αφθονία στα πανηγύρια.

Υπήρξαν επίσης εκθέσεις με παραδοσιακά σαμιώτικα προϊόντα, ώστε να τα γνωρίσουν και οι ξένοι, κυρίως από το κρουαζιερόπλοιο που υπήρχε στο λιμάνι.

Αυτό που δήλωσαν οι διοργανωτές είναι ότι ο στόχος της εκδήλωσης, που δεν ήταν άλλος από το να γεμίσει ξανά η πόλη της Σάμου με κόσμο όπως ήταν πριν την δεκαετία του '90, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποτελεί την αρχή για να ακολουθήσουν πολλές ακόμη και καλύτερες εκδηλώσεις.


Πηγή: Α.Π.Ε-Μ.Π.Ε

Δείτε ποιο ήταν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και στη συνέχεια φωτογραφίες από τη "Λευκή Νύχτα" του Σαββάτου!

Φωτογραφίες του Γιώργου Μαργιωρή:













Φωτογραφίες της Βίκυς Γεροντή:


 







Φωτογραφίες της Πετρούλας Κουστένη:



 




Φωτογραφίες της Μακής Γιοκαρίνη: