AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Αυγ 2014

Σαμιώτης ένα από τα δύο θύματα της άγριας δολοφονίας στην Καρδαμύλη


Από τη Σάμο καταγόταν ο Γιάννης Κομμάτης, ένα από τα δύο θύματα της άγριας δολοφονίας τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας.

Γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στο νησί και ζούσε στο Κοκκάρι. Βρισκόταν στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας με άδεια.

Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο Τ.Ε.Ε Σάμου αλλά τον κέρδισε ο στρατός. Ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας στη Σάμο.

Χαρακτηριζόταν από το πάθος του για τη γυμναστική και το bodybuilding, όπως και ο επίσης δολοφονηθείς 26χρονος φίλος του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsit.gr,  "ο άτυχος νεαρός, μαζί με τον 26χρονο φίλο του, Κωνσταντίνο Σγούρο, ήταν σε πάρτι σε ξενοδοχείο της περιοχής, λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα είπαν στους φίλους ότι θα πάνε σε μια δουλειά. Καβάλησαν τη μηχανή του ενός και έφυγαν.

Δεν επέστρεψαν όμως ποτέ και έτσι οι γονείς του ενός ειδοποίησαν την αστυνομία και άρχισαν οι αναζητήσεις. Μόλις είχε ξεκινήσει ένα θρίλερ.

Όπως όλα δείχνουν τώρα ο 25χρονος και ο 26χρονος είχαν τελικά “ραντεβού” με τους δολοφόνους τους.

Το τι ακριβώς συνέβη παραμένει άγνωστο. Είναι δεδομένο όμως για τους αστυνομικούς ότι οι δυο νεαροί είχαν τη μοιραία συνάντηση σε κάποιο σημείο με άγνωστα άτομα.

Άγνωστο γιατί οι δύο άνδρες δέχθηκαν πυρά από κυνηγετικό όπλο. Και οι δύο φέρουν πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι. Οι δράστες τους πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, μάλιστα η απόσταση ήταν τόσο κοντινή που υπάρχουν και σημάδια εγκαύματος.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άγνωστοι σκότωσαν τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια μετέφεραν τα άψυχα σώματά τους στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν χθες τη νύχτα στο δρόμο που οδηγεί από την Καρδαμύλη προς την Καλαμάτα.

Το σημείο είναι πυκνόφυτο και δύσβατο, οι δράστες το επέλεξαν για να είναι δύσκολος ο εντοπισμός των πτωμάτων. Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν χρήση της τεχνολογίας.

Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας εντόπισαν το τελευταίο σήμα του κινητού του ενός από τα δύο θύματα και στη συνέχεια με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ξεκίνησαν έρευνες.

Όταν εντοπίστηκαν τα άψυχα κορμιά ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ κατέβηκαν στο σημείο και ανέσυραν τα πτώματα. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή δεν άφηνε κανένα περιθώριο για το έγκλημα.

Τώρα ερευνώνται τα πάντα, το οικογενειακό, το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον των δύο θυμάτων μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit ειδικό κλιμάκιο από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. σπεύδει απ΄ την Αθήνα στην Καλαμάτα ώστε να συμβάλει στις έρευνες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κανείς απ' τους δύο νεαρούς που έπεσαν θύματα των δολοφόνων δεν είχε στο παρελθόν απασχολήσει την αστυνομία.

Τα τατουάζ στα σώματα και των δύο νέων που αφήνουν υπόνοιες για εθνικισμό κάνουν σύμφωνα με πληροφορίες την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να επιθυμεί την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης ώστε να μην υπάρξει εκμετάλλευση του θανάτου των δύο νεαρών από κανέναν
".


Πηγή: newsit.gr