AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Σεπ 2014

"Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου" στο θερινό Cine Olympia από 18 έως 22/9


Ο θερινός κινηματογράφος Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου (The Two Faces of January)".

Πρόκειται για ένα θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2014, το οποίο βασίζεται σε μυθιστόρημα της Patricia Highsmith και γυρίστηκε στην Ελλάδα.

Η υπόθεση της ταινίας:

1962. Ο χαρισματικός Τσέστερ και η σύζυγος του, Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο που εργάζεται εκεί ως ξεναγός, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζει να εξαπατά τουρίστες. Μαγεμένος από την ομορφιά της Κολέτ και τη φινέτσα του Τσέστερ, δέχεται την πρόσκληση τους για δείπνο. Δεν είναι όλα όμως όπως φαίνονται. Όταν τους επισκέπτεται, ο Τσέστερ ζητά από τον Ράινταλ να τον βοηθήσει να μεταφέρει έναν φαινομενικά αναίσθητο άντρα, που ισχυρίζεται ότι μόλις του επιτέθηκε. Συμφωνεί, αλλά καθώς τα γεγονότα εναλλάσσονται, βρίσκει τον εαυτό του σε κίνδυνο, κι ανίκανο να αντιδράσει.



Σκηνοθεσία: Hossein Amini. Πρωταγωνιστούν: Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Oscar Isaac κ.ά.

Διάρκεια: 96 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Στους θεατές όλων των προβολών του θερινού Cine Olympia προσφέρεται δωρεάν παραδοσιακό ελληνικό παγωτό. 

Τηλέφωνο θερινού Cine Olympia στην πόλη της Σάμου: 2273025011.