AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαρ 2015

Νίκος Κατρακάζος: "Έτοιμο πριν το καλοκαίρι το Λιμάνι Καρλοβάσου"


Για "ανεύθυνη φημολογία" που κυκλοφορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι "δήθεν σταμάτησε το έργο 'Επισκευή υπόσκαφων κρηπιδωμάτων Λιμένα Καρλοβάσου'", λόγω του συνεχιζόμενου ελλιμενισμού του πλοίου "Μυτιλήνη" από την επίσχεση εργασίας του πληρώματός του, κάνει λόγο η Αντιπεριφέρεια Σάμου, στην προσπάθειά της να καθησυχάσει τους πολίτες της περιοχής.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, "από την υπεύθυνη θέση του μοναδικού φορέα υλοποίησης και επίβλεψης του έργου, θέλει να διαβεβαιώσει ότι καμία διακοπή στην εκτέλεσή του δεν έχει συμβεί".

Όπως αναφέρει, "έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, μετά από συνεχείς συσκέψεις και επικοινωνία του Αντιπεριφερειάρχη, της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, του μελετητή και του αναδόχου του έργου, ώστε οι εργασίες να συνεχίσουν να εκτελούνται κανονικά και με τις υφιστάμενες συνθήκες στο λιμάνι. Μάλιστα, λήφθηκαν και αποφάσεις για επιπλέον παρεμβάσεις που θα κάνουν το λιμάνι Καρλοβάσου ακόμη πιο λειτουργικό ως προς τον ασφαλή ελλιμενισμό των πλοίων".

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Νίκο Κατρακάζο, "το έργο στο λιμάνι Καρλοβάσου συνεχίζεται κανονικά και έχουμε φροντίσει έγκαιρα να εξασφαλίσουμε την ομαλή ολοκλήρωσή του και με τις υφιστάμενες συνθήκες.

Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι το έργο αυτό για μας είναι έργο προτεραιότητας και θέλω κατηγορηματικά να διαβεβαιώσω την κοινωνία του Καρλοβάσου ότι πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου το λιμάνι θα έχει δοθεί για χρήση
".