AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2015

Διαγώνισμα προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, την Παρασκευή 24/4


"Γενική πρόβα" για τις προσεχείς Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελεί το διαγώνισμα Μαθηματικών που θα δοθεί στα Λύκεια του Νομού Σάμου την Παρασκευή 24 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές της Γ΄ Τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων (Β' Ομάδα) του Νομού Σάμου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα ανακεφαλαιωτικό διαγώνισμα Μαθηματικών Θετικής - Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κατά το πρότυπο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Το διαγώνισμα θα δοθεί στο χώρο του σχολείου φοίτησης του κάθε μαθητή, θα είναι τρίωρης διάρκειας και θα αρχίσει στις 09:00 το πρωί της Παρασκευής.

Η εξεταστέα ύλη του ανακεφαλαιωτικού διαγωνίσματος Μαθηματικών ισοδυναμεί με το σύνολο της εξεταστέας ύλης του μαθήματος αυτού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η συμμετοχή τόσο των καθηγητών, όσο και των μαθητών στο διαγώνισμα είναι προαιρετική, ωστόσο το ποσοστό εκείνων που εκδηλώνουν κάθε χρόνο ενδιαφέρον και συμμετέχουν στη διεξαγωγή του είναι πολύ υψηλό.

Το ίδιο ανακεφαλαιωτικό διαγώνισμα θα διεξαχθεί και στα σχολεία των Νομών Λέσβου και Χίου.

Πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του Προϊσταμένου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών, Πρόδρομου Ελευθερίου, σε συνεργασία με τον Ιωάννη Ράλλη, Σχολικό Σύμβουλο Μαθηματικών Νομών Λέσβου, Σάμου και Χίου και τους εκπαιδευτικούς ΠΕ03 των Νομών Λέσβου, Σάμου και Χίου οι οποίοι επιθυμούν να βοηθήσουν στη διεξαγωγή αυτού.