AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Απρ 2015

Στο τραπέζι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια του Νομού


Το πρόγραμμα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων του Νομού παρουσιάστηκε την Τετάρτη στη Σάμο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της Hellenic Seaways (HSW). Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την εταιρεία μέσω της ιστοσελίδας της.

Τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη της HSW, οι Αντώνης Αγαπητός (Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Δημήτρης Κάτσαρης (Γενικός Εμπορικός Διευθυντής), Άρης Κατσαΐτης (Διευθυντής Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών Πλοίων και Εξυπηρέτησης Πελατών) και Μανώλης Νιώτης (Διευθυντής Ασφαλίσεων και Αποζημιώσεων) ενημέρωσαν σχετικά τους τοπικούς φορείς (Αντιπεριφερειάρχη, αντιδημάρχους, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, βουλευτή, Μητροπολίτη, Λιμενάρχη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου, Προέδρους Λιμενικών Ταμείων Νομού, Έπαρχο Ικαρίας, Δήμαρχο Φούρνων - Κορσεών κλπ).

Σύμφωνα με τον κ. Αγαπητό, φέτος ο Νομός Σάμου θα εξυπηρετείται από τρία πλοία, που θα προσεγγίζουν όλα τα λιμάνια.

Δείτε τα δρομολόγια του "Νήσος Μύκονος".

Δείτε τα δρομολόγια των πλοίων "Αριάδνη" και Νήσος Ρόδος".

Ακολούθησε διάλογος μεταξύ των τοπικών φορέων και του διευθύνοντα συμβούλου της "HSW", όπου διατυπώθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση του προγράμματος, που ανακοινώθηκε τελικά και επίσημα την Τετάρτη.

"Η προσπάθειά μας για συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών των νησιών μας φέρνει πλέον σοβαρά αποτελέσματα" δήλωσε, μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος. 
 
"Την επομένη εβδομάδα εγκαινιάζουμε τη γραμμή που θα συνδέει τον νόμο μας με το Νότιο Αιγαίο με το καταμαράν 'Pride Dodekanisos'. Όμως η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ. Συνεχίζουμε τις δράσεις μας με βάση την αδιαπραγμάτευτη θέση της αναβάθμισης των συγκοινωνιών χωρίς αποκλεισμούς νησιών, χωρίς αποκλεισμούς λιμανιών, χωρίς μείωση δρομολογίων", είπε ο κ. Κατρακάζος.