AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Απρ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διάκριση για μικρούς Σαμιώτες σκακιστές!


Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος" συμμετείχε για πρώτη φορά στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες σκακιού που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Χίο.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Βαρβασίου Χίου – Βιβλιοθήκη "Ο Φάρος", υπό την αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, και σε αυτούς συμμετείχαν συνολικά 6 σκακιστικοί σύλλογοι από όλο το Αιγαίο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα που περιελάμβανε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, το Νεανικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αιγαίου ήταν ιδιαίτερα πυκνό, με παρτίδες το πρωί και το απόγευμα.

Οι σκακιστές και σκακίστριες που εκπροσώπησαν τον Σκακιστικό Όμιλο Σάμου "Μέλισσος", παρά την έλλειψη εμπειρίας, αγωνίστηκαν πολύ καλά και είναι χαρακτηριστικό ότι η νεανική ομάδα του Ομίλου κατέκτησε την 2η θέση (σε σύνολο οκτώ ομάδων) στην κατηγορία της αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον! 

Δείτε φωτογραφίες από τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες σκακιού στη Χίο!
























Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος" ευχαριστεί θερμά την Hellenic Seaways για την ανταπόκρισή της στο αίτημά της για έκπτωση στους ναύλους των εισιτηρίων και τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη "Ο Φάρος" για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη του Ομίλου καθώς και την άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον κ. Σταμάτη Ρικανιάδη που ευγενικά ανταποκρίθηκε σε κάθε αίτημα των μελών του Ομίλου διευκολύνοντας πάρα πολύ την πρώτη συμμετοχή τους στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες.

Τέλος, ο Όμιλος συγχαίρει τους μικρούς σκακιστές του για την επιτυχία τους και τους εύχεται να χαρίζουν πάντα στον Όμιλο νίκες παίζοντας τις σωστές κινήσεις!