AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Απρ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οριστικό, "Νήσος Ρόδος" και "Αριάδνη" στη γραμμή της Σάμου


Και επίσημα η Hellenic Seaways ανακοίνωσε ότι δρομολογεί από τον Ιούνιο άλλα δύο πλοία της, το "Νήσος Ρόδος" και το "Αριάδνη", στη γραμμή της Σάμου.

Ειδικότερα, το "Νήσος Ρόδος" μπαίνει από 15 Ιουνίου έως και 6 Σεπτεμβρίου, στο δρομολόγιο Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Πάτμος - Άγιος Κήρυκος Ικαρίας -  Βαθύ  Σάμου - Χίος - Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα, μετ' επιστροφής.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση


Με τη σειρά του, το "Αριάδνη", στο ίδιο χρονικό διάστημα θα ταξιδεύει από Πειραιά για Βαθύ-Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα, μετ' επιστροφής.

Η συχνότητα και οι ώρες των δρομολογίων του θα έχουν ως εξής:

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Δείτε τις (ίδιες) τιμές των εισιτηρίων των δύο πλοίων:


*Η προσφορά ισχύει στην Οικονομική θέση. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων με ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισιτηρίου. Τα εισιτήρια αυτά δεν ακυρώνονται, δεν επιστρέφεται ο ναύλος αλλά μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας (Open) και μπορούν να αντικατασταθούν έως το τέλος του έτους με νέο εισιτήριο με την καταβολή της διαφοράς από τον ισχύοντα κανονικό ναύλο.

Περιηγηθείτε εικονικά στο πλοίο "Νήσος Ρόδος" και στο πλοίο "Αριάδνη".

Δείτε περισσότερα για το πλοίο "Αριάδνη" και το πλοίο "Νήσος Ρόδος", μέσα και από τις φωτογραφίες που παραχώρησε στο My Samos Blog η Hellenic Seaways:

Πλοίο Αριάδνη








Πλοίο "Νήσος Ρόδος"






Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρείας Hellenic Seaways.