AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2015

Και δεύτερο πλοίο της Hellenic Seaways στη γραμμή Πειραιάς-Σάμος!


Το ενδεχόμενο να δρομολογήσει και δεύτερο πλοίο της στη γραμμή της Σάμου κατά τη φετινή θερινή περίοδο εξετάζει πολύ σοβαρά η "Hellenic Seaways".

Μετά από επικοινωνία του My Samos Blog με στελέχη της εταιρείας στην Αθήνα, έγινε γνωστό ότι η σχετική απόφαση έχει ληφθεί και έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Ναυτιλίας προς έγκριση.

Θα πρόκειται για το πλοίο "Νήσος Ρόδος", που το 2010 εκτελούσε δρομολόγια στα Δωδεκάνησα (Κως-Ρόδος), ενώ τώρα ταξίδευε στη γραμμή της Ιταλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της Hellenic Seaways είναι το συγκεκριμένο πλοίο να δένει στο Βαθύ και το "Νήσος Μύκονος", που επίσης θα προσεγγίζει τη Σάμο και φέτος το καλοκαίρι, να πιάνει Καρλόβασι.

Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν λίαν προσεχώς, μετά και την απάντηση του υπουργείου.



Σύσκεψη στη Σάμο για τα δρομολόγια των πλοίων

Το θέμα των θερινών ακτοπλοϊκών δρομολογίων θα συζητηθεί σε ενημερωτική συνάντηση που θα διεξαχθεί στη Σάμο, την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα  10.30 στα γραφεία της τοπικής Περιφερειακής Ενότητας, μετά από σχετικό αίτημα της HSW.

Στη σύσκεψη αυτή θα δώσουν το παρών ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Αγαπητός και άλλα στελέχη της, που θα παρουσιάσουν αναλυτικά στους τοπικούς φορείς τα αιτούμενα από την Hellenic Seaways δρομολόγια.

Η εταιρεία κατέθεσε στο αρμόδιο υπουργείο πρόταση δρομολογίων και για τρίτο πλοίο της, το "Αριάδνη", για την εξυπηρέτηση  των λιμένων του Νομού με τη Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα για το "Νήσος Ρόδος".