AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Μαΐ 2015

Επανέρχονται 7 εκπαιδευτικοί σε Επαγγελματικά Λύκεια της Σάμου

 

Επανέρχονται στις θέσεις που κατείχαν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα το 2013 επτά εκπαιδευτικοί Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.
Το επόμενο διάστημα θα συσταθούν οι καταργημένες Ομάδες Προσανατολισμού, οι Τομείς και οι Ειδικότητες των ΕΠΑ.Λ, όπου θα τοποθετηθούν οργανικά οι εκπαιδευτικοί που επανήλθαν από τη διαθεσιμότητα.

Οι ομάδες προσανατολισμού που θα ιδρυθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου είναι η ομάδα Υγείας – Πρόνοιας και η Ομάδα Αισθητικής  - Κομμωτικής.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν για φοίτηση αυτές τις Ομάδες Προσανατολισμού και τους τομείς με τις ειδικότητες που θα επαναλειτουργήσουν τόσο στην Α΄ τάξη, όσο και στη Β΄ τάξη.

Διευκρινίζεται ότι οι ειδικότητες των Επαγγελματικών Σχολών που καταργήθηκαν θα ενταχθούν σε παρεμφερείς τομείς των ΕΠΑ.Λ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι μαθητές και οι γονείς από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου και από τα Κέντρα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π).