AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιουν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής


Το Σαββατοκύριακο ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ) συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν στη Σάμο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής.

Με την υποστήριξη ομάδων ελληνικών παραδοσιακών χορών του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων "Ο Ίμβρασσος" και του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Χώρας - Ποτοκακίου "Η Ειρήνη", παρουσιάστηκαν χοροί το Σάββατο στο ξενοδοχείο "Saint Catherine Hotel" στο Πυθαγόρειο καθώς και την Κυριακή στην πλατεία Πυθαγόρα στην πόλη της Σάμου, υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού και αντιπροέδρου του ΧΟΡ.Ο.Σ, Μάκη Ευαγγέλου.

Η Πλατεία Πυθαγόρα "πλημμύρισε" από χορευτές, καθώς περισσότερα από σαράντα άτομα χόρεψαν σαμιώτικους, ικαριώτικους και φουρνιώτικους χορούς, συνοδεία τοπικής ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων.

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις!













Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί όλους τους χορευτές και τους μουσικούς που συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτή και τους συγχαίρει για το εθελοντικό έργο τους προς τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας, ενώ συγχαίρει και τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία να υλοποιηθούν στη Σάμο οι εκδηλώσεις για την "Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής".