AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιουν 2015

Συγκέντρωση χρημάτων για την υποψηφιότητα "Σάμος-Πολιτιστική Πρωτεύουσα"


Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για την οικονομική ενίσχυση της υποψηφιότητας της Σάμου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, έκανε γνωστό το Γραφείο Υποψηφιότητας "SAMOS 2021" που λειτουργεί στον Δήμο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, "εν όψει του φιλόδοξου και υψηλού αυτού στόχου, και με σκοπό την άρτια προετοιμασία ενός Φακέλου Υποψηφιότητας αντάξιου του νησιού μας, o Δήμος έχει συστήσει το Γραφείο Υποψηφιότητας ‘SAMOS 2021’.

Και μόνο η υποβολή μιας τέτοιας υποψηφιότητας θέτει ψηλά τον πήχη, και είναι μια υπόθεση που αφορά ολόκληρο το νησί, αφορά όλους ανεξαίρετα τους Σαμιώτες.

Προσβλέπουμε στην πλατιά και δυναμική συμμετοχή του κόσμου, όσο και στην υποστήριξη της υποψηφιότητας από την επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και από τη σαμιακή ομογένεια.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός υποστήριξης του κοινού μας οράματος να αναδείξουμε τη Σάμο στην καρδιά της Ευρώπης, με τα εξής στοιχεία:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,
ΑΡ. ΛΟΓ.: 5708-076497-738,
ΙΒΑΝ: GR46 0172 7080 0057 0807 6497 738

Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον, τη συμβολή και τη βοήθειά σας στην απαιτητική και ωραία αυτή προσπάθεια. Από όλους εμάς εξαρτάται να ξεχωρίσουμε και να κερδίσουμε!".