AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Ιουλ 2015

Τα δρομολόγια των πλοίων "Νήσος Μύκονος" και "Νήσος Ρόδος" από 7/9

 
Και επίσημα η "Hellenic Seaways" έκανε γνωστά τα δρομολόγια των πλοίων της "Νήσος Μύκονος" και "Νήσος Ρόδος" στο διάστημα από τις 7 Σεπτεμβρίου έως και τον Οκτώβριο. Και τα δύο πλοία εξυπηρετούν τη γραμμή της Σάμου.

Πιο αναλυτικά, στο ανανεωμένο από την Τετάρτη site της εταιρείας, ανέβηκε η παράταση της δρομολόγησης των δύο πλοίων και μετά την τρέχουσα θερινή περίοδο.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ότι το "Νήσος Μύκονος" στο διάστημα από 7/9 - 31/10/2015 αλλάζει δρομολόγιο και θα εκτελεί ταξίδια στη γραμμή Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Πάτμος - Ικαρία - Φούρνοι - Σάμος (αντί Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Εύδηλος - Σάμος). 




Με τη σειρά του, το "Νήσος Ρόδος" συνεχίζει από 7/9-12/10/2015 στη γραμμή Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - Άγιος Κήρυκος Ικαρίας - Βαθύ Σάμου - Χίος - Μυτιλήνη - Λήμνος - Καβάλα, ως εξής:


Υπενθυμίζεται ότι κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο τη Σάμο εξυπηρετούν άλλα δύο πλοία: το "Αριάδνη" της "Hellenic Seaways" (έως 6/9/2015) και το "Blue Star 1" της "Blue Star Ferries" (έως 9/9/2015).