AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιουλ 2015

Έως αύριο Πέμπτη η αποκατάσταση της βλάβης στην υδροδότηση στο Καρλόβασι


Πρόβλημα με το νερό αντιμετωπίζει τις τελευταίες πέντε ημέρες το Καρλόβασι.

Σύμφωνα με τον κοινοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο του Συνδέσμου Ο.Τ.Α Δυτικής Σάμου Μανώλη Νικολού, "το πρόβλημα ξεκίνησε με μείωση του νερού πρώτα στα ορεινά! Οπότε η πρώτη εκτίμηση (Παρασκευή βράδυ) μιλούσε για μια μικρή ζημία στο ύψος των Πραδέικων Καρλοβασίου!

Όμως το ξημέρωμα μάς βρήκε με μεγάλες περιοχές της πόλης μας χωρίς νερό!

Οι πραγματικά έμπειροι υδραυλικοί του δήμου μας, αφού τσέκαραν όλο το δίκτυο, βρήκαν τέσσερις μεγάλες ζημιές στο εξωτερικό δίκτυο της πόλης, δύο στο παλαιό δίκτυο και δύο στο καινούριο!

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να παρθούν τα υλικά και να ξεκινήσει η αποκατάσταση! Τα υλικά δεν υπήρχαν στο νησί, με αποτέλεσμα να παραγγελθούν από την πρωτεύουσα με άμεση κινητοποίηση από τον Δήμο.

Από ό,τι γνωρίζουμε έως την Τετάρτη το μεσημέρι θα είναι όλα στα χέρια μας, οπότε και θα ξεκινήσει η επισκευή των βλαβών.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως Πέμπτη μεσημέρι θα είμαστε εντάξει.

Να σημειώσουμε πως όσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα, οι υδραυλικοί του δήμου μας διοχετεύουν νερό σε όλες τις περιοχές, με αποτέλεσμα τμηματικά να υπάρχει λίγο πρόβλημα σε ορισμένες από αυτές.

Όμως είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει προκειμένου όλοι να έχουν νερό.

Και πιστέψτε το πρόβλημα είναι πολύ μικρό με βάση τον όγκο της πόλης μας.

Στα ορεινά της πόλης, όπου λόγω αυτής της κατάστασης δεν πηγαίνει αρκετό, η υδροφόρα του δήμου μας, κάνοντας καθημερινά δρομολόγιο, γεμίζει τις δεξαμενές των οικιών (έχουν σχεδόν όλα), προκειμένου να μη λείψει ούτε σε αυτούς το νερό, μιας και ανέκαθεν στα Πραδέικα υπήρχε πρόβλημα για όσους ξέρουν.

Τέλος, θέλουμε να ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας, η οποία ομολογουμένως είναι αρκετή!

Δυστυχώς όμως ό,τι φτιάχνει ο άνθρωπος, πολλές φορές θα χαλάσει κιόλας! Άλλωστε και ο ίδιος ο άνθρωπος χαλάει πού και πού!

Έτσι ένα πρόβλημα νερού στην πόλη μας δεν είναι μη αναμενόμενο. Και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Υπάρχει όμως γνώση-εμπειρία από το προσωπικό της Δημοτικής μας Ενότητας και όλα θα πάνε καλά!
" πιστεύει ο κ. Νικολού.