AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Ιουλ 2015

Τρία νέα ασθενοφόρα έφτασαν στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου

Τρία ολοκαίνουργια, υπερσύγχρονα, τετρακίνητα και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα οχήματα παρέλαβαν την Πέμπτη το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου "Άγιος Παντελεήμων" και το Π.Ε.Δ.Υ - Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Ραγκούση, "η συγκεκριμένη επένδυση είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την τοπική κοινωνία για την ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών.

Πρόκειται για μια προμήθεια δύο ασθενοφόρων οχημάτων, ύψους 146.370 ευρώ, που πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος Ε.Σ.Π.Α 2007-2013, στο οποίο συμμετείχε  επιτυχώς το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, αλλά και της ευγενικής δωρεάς τού ενός εκ των τριών ασθενοφόρων οχημάτων, εταιρείας  που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας
".

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στις 9:30 το πρωί, η ανάδοχος εταιρεία θα πραγματοποιήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση στα πληρώματα ασθενοφόρων του Ε.Κ.Α.Β, αλλά και στους οδηγούς του Π.Ε.Δ.Υ - Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου.

"Σε συνέχεια των σημαντικών επενδύσεων που πραγματοποιούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και στο Π.Ε.Δ.Υ - Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης και εντείνουμε τις προσπάθειές μας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και τη διαρκή βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες και κατοίκους του Νομού μας", αναφέρει ο κ. Ραγκούσης.