AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Αυγ 2015

Επιμορφωτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου στο Καρλόβασι στις 7-8/9

 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διοργανώνει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Καρλόβασι της Σάμου επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα την "Διάσωση επιχειρήσεων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης από περιβαλλοντικούς κινδύνους".

Στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη δημιουργία ενός συστήματος διασφάλισης της λειτουργίας μιας επιχείρησης ή ενός φορέα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών από περιβαλλοντικούς κινδύνους στη νησιωτική Ελλάδα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται ιδιαίτερα σε επιχειρηματίες & στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη νησιωτική Ελλάδα, στελέχη υπηρεσιών Ο.Τ.Α, Δήμων και Περιφερειακών Ενοτήτων με αρμοδιότητες σχεδιασμού κατ’ εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας "Ξενοκράτης", στελέχη Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Τμημάτων με συναφές αντικείμενο καθώς και στελέχη του εκπαιδευτικού συστήματος


Στους συμμετέχοντες δίνονται βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εισηγητές του προγράμματος είναι οι:

- Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

- Κωνσταντίνος Ε. Συνολάκης, Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών και Παράκτιας Μηχανικής, Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης.

Επικοινωνία – Πληροφορίες:

Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τηλέφωνα: 2251036234 & 6932096251, email: cskanav@aegean.gr 

Φωτεινή Μιχαηλίδου, Τοπικός συνεργάτης Δράσης 4, Τηλ: 2273082248 (ώρες 10:00 - 14.00).

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου "Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου" και συγκεκριμένα μέσω της Δράσης 4: "Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις Τοπικές Κοινωνίες".