AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Σεπ 2015

Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός προσεχώς στο Νοσοκομείο και το Κ.Υ. Καρλοβάσου

Φωτογραφία αρχείου

Τη σύμφωνη γνώμη για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης υποέργων του έργου "Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου 'Άγιος Παντελεήμων' και ασθενοφόρων" και του έργου "Προμήθεια ιατροτεχνολογικού - ξενοδοχειακού εξοπλισμού των Περιφερειακών Ιατρείων και του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου και ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου" υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.

Τα έργα αυτά, προϋπολογισμού 66.500 ευρώ το πρώτο και 31.900 ευρώ το δεύτερο, χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013" της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμφωνης γνώμης για τα έργα η κ. Καλογήρου δήλωσε: "Το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, τα Περιφερειακά Ιατρεία και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με τον εξοπλισμό που θα παραλάβουν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Με σχέδιο, υπομονή και επιμονή, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε φέρνοντας έργα πνοής στο Βόρειο Αιγαίο, που βελτιώνουν την καθημερινότητα, αλλά και την ποιότητα της ζωής των νησιωτών".