AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Σεπ 2015

Κόπηκε στα δύο δρόμος στην πόλη της Σάμου


Άνοιξε ο δρόμος μπροστά από την παιδική χαρά πλησίον του Λιμεναρχείου Σάμου κατά την διάρκεια της δοκιμής που έγινε από τον Δήμο για τον έλεγχο λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού.

Με το δοκιμαστικό πρεσάρισμα το οδόστρωμα δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος και να γεμίσει λύματα.

Άμεσα έσπευσαν συνεργεία του Δήμου Σάμου, οι τεχνικές υπηρεσίες και εθελοντικά κλιμάκια προκειμένου να πλύνουν τους δρόμους και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στην προηγούμενη δοκιμή του βιολογικού το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η λύση η οποία θα προταθεί αφορά την εφαρμογή μιας καινούργιας τεχνικής η οποία θα επιλύσει προβλήματα που δημιουργούνται πρώτον από την αστοχία των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και από ότι φαίνεται με την πρώτη δοκιμή σπάνε και δεύτερον θα θωρακίσει το υπάρχον δίκτυο ακόμα περισσότερο, χωρίς να χρειαστεί να γίνουν παρεμβάσεις εξωτερικές που θα είναι και χρονοβόρες και κοστοβόρες.

Σε λίγες ημέρες θα γίνει ο τελικός έλεγχος του έργου από το Υπουργείο Οικονομικών και για αυτό θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση για τον προϋπολογισμό της εφαρμογής της νέας τεχνικής που απαιτείται για να λυθούν δια παντός τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Πηγή: era-aegean.gr