AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Σεπ 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Παράνομη διακίνηση αλλοδαπών με Jet Ski από την Τουρκία στη Σάμο!


Στον εντοπισμό και τη διάσωση τεσσάρων παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών και παράλληλα στη σύλληψη του αλλοδαπού που τους μετέφερε με Jet Ski στη Σάμο προέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ).

Συγκεκριμένα, πλήρωμα περιπολικού σκάφους του (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) εντόπισε  στη θαλάσσια περιοχή του Ακρωτηρίου "Γάτος" στη βορειοανατολική Σάμο θαλάσσιο μοτοποδήλατο (Jet Ski) με έναν αλλοδαπό χειριστή να κινείται ύποπτα και να προσεγγίζει την ακτή, όπου αποβίβασε τους  παραπάνω αλλοδαπούς.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού, προέβη σε έρευνα, όπου αρχικά εντόπισε τους τέσσερις αλλοδαπούς, ενώ στη συνέχεια εντόπισε το Jet Ski, προβαίνοντας στην ακινητοποίησή του και στη σύλληψη του χειριστή του.      
         
Όλοι οι παραπάνω μεταφέρθηκαν στο Λιμάνι της Σάμου, όπου και  συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το Jet Ski.

Ο Νίκος Χουσάς δείχνει στο επόμενο βίντεο που τράβηξε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα 11:42) με ποιες κινήσεις - αστραπή αδίστακτοι διακινητές μεταφέρουν σε χρόνο μηδέν από την Τουρκία στη Σάμο αλλοδαπούς!




Important note for visitors using Google Translate: 


To watch the video please disable Safe Mode of Google Translate on top of the page  



or go back to the original (Greek) version of the page!