AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Σεπ 2015

"Minions" σε 3D στο Cine Olympia από 24 έως 30/9


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 24 έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Minions" σε έκδοση 3D. Το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Σεπτεμβρίου θα γίνουν και απογευματινές προβολές, με ώρα έναρξης τις 6 το απόγευμα.

Η ταινία "Minions" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.

Η υπόθεση της ταινίας:

Τα Μίνιονς είναι μικροί κίτρινοι έμπιστοι που υπάρχουν από την αρχή του χρόνου, τα οποία εξελίχθηκαν κίτρινοι μονοκύτταροι οργανισμοί σε πλάσμα με μονάχα έναν και μόνο σκοπό: να υπηρετούν τους μεγαλύτερους κακούς της ιστορίας. 


Όταν η ανοησία τους πέτυχε να καταστρέψει όλους τους τους αφέντες, όπως τον τυρανόσαυρο, τον Τζέγκις Χαν και τον Δράκουλα, αποφάσισαν να αποσυρθούν και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ανταρτική. 

Κάπου στη δεκαετία του 1960, η έλλειψη αφέντη τα οδήγησε απελπισία, έτσι έβαλαν πλώρη να βρουν ένα νέο. 

Φτάνοντας σε ένα συνέδριο κακών, προσπαθούν να μπουν στην υπηρεσία της Σκάρλετ Όβερκιλ, μιας στιλάτης και φιλόδοξης κακιάς, που αισιοδοξεί να κατακτήσει τον πλανήτη και να καταστεί ως η πρώτη σούπερ-κακιά όλων των εποχών. 

Στο πλάι της είναι κι ο σύζυγος και εφευρέτης Χερμπ.




Σκηνοθεσία: Pierre Coffin, Kyle Balda.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τις φωνές των: Γιώργος Πετρόχειλος, Κώστας Τσάκωνας, Χρήστος Θάνος, Δανάη Καλαχώρα, Μαρία Πλακίδη, Σπύρος Τσεκούρας.

Διάρκεια: 91 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο: 6973230929.