AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Οκτ 2015

Στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου η πιστοποίηση του Κ.Τ.Ε.Ο Σάμου

Φωτογραφία αρχείου

Νέα επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε στις 15 και 16 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Κώστας Παπαδόπουλος. Κατά την παραμονή του στο νησί συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Μεταφορών και ενημερώθηκε για τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα, ενώ επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Κ.Τ.Ε.Ο (Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων).
 
Συμμετείχε, επίσης, σε σύσκεψη στο διοικητήριο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Μεταφορών και Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν θέματα διοικητικής λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης του τμήματος Κ.Τ.Ε.Ο. Έγινε καταγραφή των εργασιών που απομένουν και τονίστηκε η ανάγκη για επίσπευση των διαδικασιών για τη σύντομη ολοκλήρωσή τους.

Στις εγκαταστάσεις της μονάδας συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και επισκευής, ενώ ήδη έγινε η εγκατάσταση και η οριστική παραλαβή του νέου μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και ο έλεγχος των μηχανημάτων.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι μετά την ολοκλήρωση των  δοκιμαστικών τεχνικών ελέγχων από τους τεχνικούς της μονάδας, θα ζητηθεί και η ακριβής ημερομηνία της πιστοποίησης, που υπολογίζεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.