AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Οκτ 2015

Στο Facebook η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου


Προφίλ στο Facebook λειτουργεί για πρώτη φορά εδώ και λίγο καιρό η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ.).

Σύμφωνα με τα στελέχη της Ένωσης, η διαδικτυακή αυτή σελίδα της στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τα τρέχοντα θέματα της Ε.Ο.Σ.Σ., που αφορούν στα προϊόντα της, την προώθησή τους και τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας.

Επίσης, η σελίδα από μόνη της είναι ένα εργαλείο προώθησης για υπάρχοντες ή πιθανούς πελάτες της Ε.Ο.Σ.Σ., αφού εκεί έχουν ανεβεί φωτογραφίες των φιαλών, των αμπελώνων κλπ. Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι η πρόσβαση στο πεντάλεπτο ενημερωτικό εταιρικό βίντεο, την πρώτη αντίστοιχη επαγγελματική δουλειά που έχει γίνει για την Ε.Ο.Σ.Σ., αφιερωμένη αποκλειστικά στον συνεταιρισμό, τους παραγωγούς και το κρασί που παράγεται από τη μακρόχρονη αυτή προσπάθεια.

"Οι συχνές και ποικίλες αναρτήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού για τα Σαμιώτικα κρασιά", αναφέρει η Ε.Ο.Σ.Σ.

Το προφίλ της σελίδας είναι "ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ / UWC Samos".  Οι αναρτήσεις θα μεταφράζονται και στα Αγγλικά, καθώς τα κρασιά της Σάμου ταξιδεύουν διεθνώς σε περισσότερες από 20 χώρες.

"Ενθαρρύνουμε όλους να δηλώσουν ότι τους αρέσει η σελίδα και να την κοινοποιήσουν σε όσους περισσότερους γνωστούς τους μπορούν", προτρέπει η Ε.Ο.Σ.Σ.