AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Νοε 2015

Απεργιακή συγκέντρωση Ε.Κ.Σ και ΑΔΕΔΥ στις 3/12 στην πόλη της Σάμου


Κάλεσμα προς τους επαγγελματικούς και μαζικούς φορείς, τις Λαϊκές Επιτροπές και τους φοιτητικούς συλλόγους του νησιού, για συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία και τη συγκέντρωση στη Σάμο την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, απευθύνουν η Διοίκηση του τοπικού Εργατικού Κέντρου (Ε.Κ.Σ) και το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ..

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, στα γραφεία του Ε.Κ.Σ στην πόλη της Σάμου.

"Ο προϋπολογισμός του 2015, η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, η φοροεπιδρομή, η ανεργία μας αφορά όλους και πλήττει την εργατική και λαϊκή οικογένεια. Κανείς δεν θα μείνει απέξω από την επίθεση που μας έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και μεγάλο κεφάλαιο.

Η λύση είναι στην οργάνωση και στον κοινό μαζικό αγώνα, εργαζομένων, αυτοπασχολούμενων και μικρών εμπόρων, αγροτών, γυναικών και νεολαίας, ενάντια στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική που πλήττει εμάς και της οικογένειές μας. Που επηρεάζει το σύνολο της ζωής μας.

Καλούμε όλους σε συμμετοχή και οργάνωση της απεργίας. Ενιαία η επίθεση που δεχόμαστε, ενιαία και η απάντηση που πρέπει να δώσουμε.

Στις 3 Δεκέμβρη, κανείς να μην πάει στη δουλειά. Κανείς να μην ανοίξει το μαγαζί του. Κανείς να μην πάει στο σχολείο, στη σχολή και στο χωράφι
" αναφέρει το Ε.Κ.Σ.

Και η ΑΔΕΔΥ Σάμου καλεί σε "ξεσηκωμό για να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.Να μην περάσουν οι νέες θηλιές στη ζωή της εργατικής οικογένειας. Να πούμε όχι στον νέο κρατικό προϋπολογισμό που φέρνει νέα βάρη και μέτρα σε βάρος των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, νέες άγριες περικοπές στην κοινωνική ασφάλιση, αύξηση των φόρων και των χαρατσιών, κέρδη και προνόμια για τους λίγους".

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και το Π.Α.ΜΕ Σάμου.