AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Νοε 2015

Διαμαρτυρία του Κεραυνού Πλατάνου για το κλείσιμο του γηπέδου


Για το απροειδοποίητο κλείσιμο του γηπέδου των Κοντακαίικων διαμαρτύρεται η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Κεραυνός Πλατάνου.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

"Την Πέμπτη 19/11/15 χωρίς να υπάρχει καμία πρότερη ειδοποίηση σφραγίσατε το Δημοτικό Γήπεδο Κοντακαίικων ώστε να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες όπως μετέπειτα μας πληροφορήσατε. Σας ενημερώνουμε, σε περίπτωση που το αμελείτε, ότι ο σύλλογός μας πραγματοποιεί 3 προπονήσεις την εβδομάδα στο εν λόγω γήπεδο καθώς και πως επιτέλους ξεκινάνε οι επίσημες υποχρεώσεις της αντρικής μας ομάδας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Σάμου και στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας Ανδρών. 

Δεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα την προσωρινή (όπως μας διαβεβαιώσατε) αλλαγή της έδρας μας και μας παραδώσατε, δίχως να υπάρχει δικό μας αίτημα, παραχωρητήριο για το Δημοτικό Γήπεδο Μυτιληνιών το οποίο και καταθέσαμε στην αρμόδια Ε.Π.Σ. ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε συμμετοχή σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο καθώς έληγε η ημερομηνία υποβολής συμμετοχών (οι οποίες δεν γίνονται δεκτές χωρίς παραχωρητήριο γηπέδου).

Μέχρι στιγμής, γνωρίζοντας την αναγκαιότητα για πρόσθετες εργασίες ώστε να πάρει αδειοδότηση το Δημοτικό Γήπεδο Κοντακαίικων, αντιμετωπίσαμε τις όποιες δυσκολίες και βάλαμε την αγάπη μας για τον αθλητισμό πάνω από οποιοδήποτε εμπόδιο μας παρουσιάστηκε. Σήμερα όμως απαιτούμε να μας δώσετε ειλικρινές απαντήσεις καθώς και να πράξετε άμεσα τα αυτονόητα ώστε να συνεχίσει η απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων του Συλλόγου μας.

Σας παραθέτουμε τα εξής ερωτήματα στα οποία θα θέλαμε άμεσα τις απαντήσεις σας εγγράφως καθώς και μερικές προτάσεις μας ώστε να λυθούν, έστω προσωρινά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε:

- Πόσο χρονικό διάστημα θα είναι κλειστό το Δ.Γ. Κοντακαίικων λόγω έργων;

- Γιατί δεν μας ειδοποιήσατε εγκαίρως πως θα μπει στο γήπεδο λουκέτο για προγραμματισμένες εργασίες και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να προπονηθούμε σε αυτό;

- Και από την στιγμή που κλείσατε το γήπεδο, γιατί δεν μας προτείνατε εναλλακτικές λύσεις για προπόνηση; Για παράδειγμα θα μπορούσατε να νοικιάσετε το ιδιόκτητο γήπεδο 8χ8 πίσω από το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου ή να αναλάβετε τα έξοδα και την ευθύνη για την μεταφορά μας τρεις φορές την εβδομάδα στο Δημοτικό Γήπεδο Μυτιληνιών που εσείς μας παραχωρήσατε ως έδρα.

- Αν δεν μπορείτε να ικανοποιήστε το προηγούμενο, τότε παραχωρήστε μας το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου για τρεις (3) δίωρες προπονήσεις την εβδομάδα.

- Από την στιγμή που γνωρίζατε ότι δεν υπήρχε άδεια γιατί μας επιτρέψατε την είσοδο και την χρήση του Γηπέδου;

- Από την στιγμή που το γήπεδο έκλεισε, ποια είναι η πρότασή σας ώστε οι 3 σύλλογοι που είναι χρήστες αυτού να μπορέσουν να συνεχίσουν να λειτουργούν;

- Και εν κατακλείδι ποιο είναι το πλάνο σας για τη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Δυτική Σάμο όταν μόνο ένα Γήπεδο έχει αδειοδότηση και δύο (Κοντακαίικων και Μαραθοκάμπου) ακόμα αναμένουν τις ενέργειές σας ώστε να χαρακτηριστούν κατάλληλα.

Κάνουμε την ύστατη προσπάθεια για να κρατήσουμε τον σύλλογό μας “ζωντανό” αντιμετωπίζοντας κάθε είδους αντιξοότητες και εμπόδια αλλά δυστυχώς δεν λαμβάνουμε την παραμικρή βοήθεια από πουθενά και ειδικά από εκεί που θα έπρεπε. Έχουμε όλη την καλή διάθεση για ακόμα μια φορά να συζητήσουμε και να βρεθεί μια λύση. Σας πληροφορούμε όμως πως αν δεν ικανοποιήσετε άμεσα το δίκαιο αίτημά μας για 3 προπονήσεις την εβδομάδα (ασχέτως γηπέδου), εμείς επιφυλασσόμεθα κάθε νομίμου δικαιώματός μας και σκεφτόμαστε μέχρι και να αποσύρουμε την συμμετοχή μας από το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας Ανδρών της Ε.Π.Σ. Σάμου".