AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Νοε 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia έως την Τετάρτη 2/12


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει έως και την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος ΙΙ (The Hunger Games: Mockingjay-Part 2)". Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς (Snoopy and Charlie Brown: The Peanuts Movie)".

Η ταινία "The Hunger Games: Επανάσταση-Μέρος ΙΙ" είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:

Με το έθνος του Πάνεμ να βρίσκεται σε ολοκληρωτικό πόλεμο, η Κατνίς ετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση με τον πρόεδρο Σνόου. Κοντά στους πιστότερους φίλους της, ξεκινάει την αποστολή με την Επαρχία 13 για ένα παράτολμο σχέδιο δολοφονίας του προέδρου της Κάπιταλ, ο οποίος έχει πλέον παθιαστεί με τον αφανισμό της. 


Σκηνοθεσία: Francis Lawrence. Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth κ.ά.

Διάρκεια: 137 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Η ταινία "Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας: 

Ο Σνούπι, το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου, αλλά και άριστος πιλότος, ξεκινά μια απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει τους αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλο του, τον Κόκκινο Βαρόνο, ενώ ο κολλητός του, ο Τσάρλι Μπράουν, ξεκινά τη δική του επική αναζήτηση.




Σκηνοθεσία: Steve Martinο.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Στα ελληνικά, με τις φωνές των: Κωσταντής Μαυριάς, Αναστασία Γουλιάμου, Νάντια Ευσταθίου, Χρήστος Ράπτης, Κατερίνα Παναγάκου, Έλλη Πικροδημήτρη, Nτίνος Πικροδημήτρης, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Πάνος Οικονόμου, Κατερίνα Καραγεωργιάδη, Μαρίσα Κεφαλογιάννη, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Γιάννης Ζακχαίος, Τηλέμαχος Πάττας.

Διάρκεια: 93'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.