AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Νοε 2015

Ποδηλατικό διήμερο "Samos Cycling 2015" στις 5 και 6/12


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου (Ε.Ο.Π.Σ.Σ) διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Δεκεμβρίου ποδηλατικό διήμερο στη Σάμο.

Το διήμερο έχει τίτλο "Samos Cycling 2015" και περιλαμβάνει δύο αγώνες:

1) Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου αγώνα ατομικής χρονομέτρησης με ώρα εκκίνησης 15:00 από την παραλιακή λεωφόρο της πόλης της Σάμου (μπροστά από το γήπεδο τένις) και τερματισμό στην περιοχή Ζερβού, μπροστά από τον Άγιο Νεκτάριο.

Η διαδρομή αυτού του αγώνα έχει μήκος 6,5 km και η συγκέντρωση των ποδηλατών στο γήπεδο τένις έχει οριστεί για τις 14:00.

2) Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 αγώνα αντοχής στον γύρο της Σάμου, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Πυθαγόρα, στην πρωτεύουσα του νησιού.

Η συνολική διαδρομή αυτού του αγώνα έχει μήκος 80 km και η συγκέντρωση των ποδηλατών στην πλατεία έχει οριστεί για τις 10:00.

Θα υπάρχουν δύο κατηγορίες: α) ποδήλατα δρόμου και β) Mountain Bikes (ΜΤΒ).

Αν συμπληρωθεί ο ακριβής αριθμός αθλητών θα υπάρξουν και ηλικιακές κατηγορίες ανδρών - ανδρών βετεράνων και γυναικών - γυναικών βετεράνων.

Όσον αφορά τα έπαθλα, θα υπάρξουν κύπελλα για τους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ για έναν από τους δύο αγώνες ή 15ευρώ και για τους δύο.

Αιτήσεις συμμετοχής στους αγώνες θα γίνονται δεκτές στα καταστήματα Di Mario, Samos Auto Center Ι. Μανώλαρος και Κατσούρης Ideal μέχρι τις 28 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945984050 και 6944325261.