AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Δεκ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ!


Ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε την Κυριακή το 18ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πυθαγορείου Σάμου.

Το τουρνουά αυτό, που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια, έχει ως σκοπό την ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος, τονίζοντας στα παιδιά ότι "δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, αλλά η συμμετοχή, το ευ αγωνίζεσθαι, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή και τους κανόνες που διέπουν το άθλημα".

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν συνολικά 25 αγόρια και κορίτσια γεννημένα από 1/1/2004 έως 31/12/2009.

Παράλληλα διοργανώθηκε χριστουγεννιάτικος μπουφές με γλυκά και ζεστή σοκολάτα που έφτιαξαν οι γονείς για τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον καθιερωμένο αγώνα ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς, παίζοντας με μια τεράστια μπάλα, αλλά και με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, με την ευχή για Καλές Γιορτές και ευτυχισμένο το 2016.
Δείτε φωτογραφίες από το 18ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ!









Ο Α.Ο Πολυκράτης ευχαριστεί τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί αυτό το τουρνουά.