AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Δεκ 2015

Οι ταινίες στο Cine Rex έως και τις 28/12


Ο χειμερινός κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει έως και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Δίπλα στη θάλασσα (By The Sea)". Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Δεκεμβρίου στις 4 το απόγευμα, θα προβάλλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Ο Καλόσαυρος (The Good Dinosaur)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Δίπλα στη θάλασσα" είναι μια δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2015.



Η υπόθεση της ταινίας:

Γαλλία, μέσα της δεκαετίας του 1970. Η Βανέσα, μια πρώην χορεύτρια, και ο σύζυγος της, Ρόλαντ, ένας αμερικανός συγγραφέας, ταξιδεύουν στα εξοχικά της χώρας και καταλήγουν σε ένα ήσυχο και γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο. Ο γάμος τους είναι φανερό ότι περνάει κρίση. Αλλά καθώς περνούν οι ημέρες πλάι σε άλλους τουρίστες, όπως οι νεόνυμφοι Λία και Φρανσουά, ή ντόπιους, όπως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο Μισέλ, και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο Πατρίς, τα άλυτα μεταξύ τους προβλήματα μοιάζουν σιγά-σιγά να λειαίνονται.





Σκηνοθεσία: Angelina Jolie. Πρωταγωνιστούν: Brad Pitt, Angelina Jolie, Melanie Laurent κ.ά.

Διάρκεια: 132 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 



Η ταινία "Ο Καλόσαυρος" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας: 

Ο αστεροειδής, που όπως γνωρίζουμε έπεσε κατά την προϊστορία στη Γη και κατάστρεψε τους δεινοσαύρους, αστοχεί και οι δεινόσαυροι συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους ως και την παρουσία του ανθρώπου. Κάπου εκεί, ένας νεαρός, ζωηρός και πανύψηλος απατόσαυρος με μεγάλη καρδιά, ο Άρλο, βρίσκεται να αναζητά νέο μέρος κατοικίας, βρίσκοντας την πιο αλλόκοτη για αυτόν συντροφιά: ένα ανθρώπινο αγόρι με το όνομα Σποτ.



Σκηνοθεσία: Peter Sohn.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Rex ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Πλακίδη, Βαίτσα Πιερράκου, Νίκος Κατσάτσος, Σωτήρης Πιερράκος, Ντένης Μακρής, Σωτήρης Πιερράκος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σοφία Παναηλίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Άντρια Ράπτη, Δημήτρης Σταρόβας, Χρήστος Αμβραζής, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Αργύρης Κανδύλης, Γιάννης Κατσαρός.


Διάρκεια: 100'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.