AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Ιαν 2016

Η ΝΟ.Δ.Ε Σάμου της Ν.Δ. για την αναγκαστικότητα στην Ε.Ο.Σ.Σ

 

Τις θέσεις της για τον νόμο περί αναγκαστικού συνεταιρισμού στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) και τις πρόσφατες εξελίξεις στον οινοποιητικό κλάδο έκανε γνωστές η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΝΟ.Δ.Ε Σάμου, "με την ανακοίνωση της η Ε.Ο.Σ. Σάμου στις 20 Ιανουαρίου 2016 μας ενημερώνει ότι η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ αναζητά προσχήματα για να καταργήσει τον αναγκαστικό νόμο 6085/1934 αθετώντας προηγούμενες δεσμεύσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελου Αποστόλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υποσχέσεις δεν τηρούνται, υποσχέσεις που δίνονται μόνο για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και ξεσηκωθούν οι παραγωγοί , οι αγρότες και ολόκληρη η τοπική μας κοινωνία.  

Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά ότι είμαστε δίπλα στην διοίκηση της Ένωσης που μαζί με τους εκπροσώπους της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας όποτε τους ζητηθεί παρευρίσκονται και δίνουν αγώνα μαζί τους στα Υπουργεία, δίνοντας τους τις απαραίτητες συμβουλές αλλά και επιχειρήματα που σκοπό έχουν να μην πλήξουν το κύρος και την μορφή που έχει ως σήμερα η Ε.Ο.Σ. Σάμου
".