AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Φεβ 2016

Οι ταινίες στο Cine Rex από 18 έως 22/2


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 18 έως και τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Το κορίτσι από τη Δανία (The Danish Girl)". Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλλει και την ταινία "Barbie & οι μυστικοί πράκτορες (Barbie: Spy Squad)".

Η ταινία "Το κορίτσι από τη Δανία" είναι μια ταινία εποχής, αμερικανικής παραγωγής του 2015.


Η υπόθεση της ταινίας:
Η ιστορία τοποθετείται στην δεκαετία του 1920 στην Κοπεγχάγη, και ακολουθεί τον γεννημένο στη Δανία καλλιτέχνη Άιναρ Βέγκενερ, ο οποίος όταν πόζαρε για χατίρι της ζωγράφου συζύγου του, Γκέρντα, με γυναικεία ρούχα, ένιωσε να τον κατακλύζει μια πρωτοφανής επιθυμία. Σταδιακά άρχισε να νιώθει την ανάγκη αλλαγής φύλου, θέτοντας στη γυναίκα του το ερώτημα: "Τι κάνεις όταν κάποιος που αγαπάς θέλει να αλλάξει;" 
Μετά από μια σειρά πειραματικών για την εποχή χειρουργικών επεμβάσεων, ο Άιναρ Βέγκενερ κατάφερε να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα, αλλάζοντας και το όνομα του σε Λίλι Έλμπε.


Σκηνοθεσία: Tom Hooper. Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Ben Whishaw κ.ά.


Διάρκεια: 120'.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 



Η ταινία "Barbie & οι μυστικοί πράκτορες" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας: 

Η Μπάρμπι μαζί με τις κολλητές της φίλες, την Τερέζα και τη Ρενέ μεταμορφώνονται από δυναμικές γυμνάστριες σε μυστικούς πράκτορες επικίνδυνων αποστολών. Οι μοναδικές γυμναστικές ικανότητες και η ευλυγισία των τριών κοριτσιών εντοπίζονται από την επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, η οποία και ζητά τη συνεργασία τους για τη σύλληψη μιας άριστα εκπαιδευμένης διαρρήκτριας που, μέχρι στιγμής, καταφέρνει και ξεγλιστρά από τους πάντες. 
Έχοντας για εφόδια γκάτζετ τελευταίας τεχνολογίας, μοναδικές μεταμφιέσεις και τρισχαριτωμένα κατοικίδια-ρομπότ, οι τρεις κολλητές καλούνται να αποδείξουν πως η εξυπνάδα και η ομαδική συνεργασία είναι γένους θηλυκού.


Σκηνοθεσία: Conrad Helten.
Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των: Λίλα Μουτσοπούλου, Στέλιος Ψαρουδάκης, Αφροδίτη Αντωνάκη, Γιώργος Ματαράγκας, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Ινώ Στεφάνη, Στεφανία Χούγια, Ανδρέας Ρήγας, Δημήτρης Πακσόγλου, Γεωργία Ιωαννίδου, Κατερίνα Γκίρκις, Ειρήνη Τσίγκα, Γιάννης Σελητσανιώτης, Μαρία Σήζη.
Διάρκεια: 75'.

Δείτε το trailer της ταινίας:





Χειμερινός κινηματογράφος Rex στην κεντρική πλατεία των Μυτιληνιών Σάμου.

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ. Παιδικό: 5 ευρώ.