AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαρ 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η συναυλία μπουζουκιού στον Παγώνδα!


Συναυλία μπουζουκιού του Γιάννη Λουλουργά και των μικρών μαθητών του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον Παγώνδα Σάμου.

Η "Ρεμπέτικη Κομπανία Πυθαγορείου", καλεσμένη από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια", συνεπήρε με γνωστά και άγνωστα τραγούδια τους θεατές που γέμισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού.

Οι μικροί μουσικοί Ελευθεριάδης Πάρης, Ηλιού Ανδρέας, Καραγιάννης Βαγγέλης, Καριώτογλου Νίκος, Πετράκης Κώστας, Τέντης Στρατής και Χατζηλίας Βασίλης, αλλά και οι πολύ μικροί Ηλιού Δημήτρης, Τσιμπίδη Νεφέλη και Νιώτης Μιχαήλ έδωσαν την ψυχή τους σε κάθε τραγούδι.

Τα όργανα, πιο μακριά και από το μπόι ορισμένων, ήχησαν με όρεξη κάτω από τα μικρά και τρυφερά χεράκια τους.

Με το βλέμμα προσηλωμένο στον δάσκαλό τους, προσέφεραν με το τραγούδι τους ένα νοσταλγικό ταξίδι  στο χθες, αλλά και σε ιδιαίτερες στιγμές της ζωής.

Η αμοιβή τους ήταν το θερμό χειροκρότημα και οι ευχές των παρευρισκόμενων για πρόοδο στη ζωή και τη μουσική σταδιοδρομία τους.

Τους μικρούς μουσικούς συνόδεψαν ο Διονύσης Μαστρογιάννης με το ακορντεόν του και ο Γιώργος Μιτσιλιός με το τουμπερλέκι του.  

Μετά το τέλος της συναυλίας, μέλη της Συντακτικής Επιτροπής της Εφημεριδούλας "Παιδική Φωλιά Παγώνδα" πήραν μια μικρή συνέντευξη από τον δάσκαλο και τους μαθητές του.

Ακολούθησαν κεράσματα.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη συναυλία!