AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2016

Εγκαινιάστηκε η αστική συγκοινωνία στην πόλη της Σάμου


Την ικανοποίηση των πολιτών και τα θετικά σχόλια για την πιλοτική εφαρμογή της αστικής συγκοινωνίας στην πόλη της Σάμου εισέπραξε ο Δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της κατ’ εφαρμογή εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Πυθαγόρα.

"Η αστική συγκοινωνία ήταν αίτημα επί πολλά χρόνια των κατοίκων αλλά και επαγγελματιών της Σάμου. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιούμε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας" δήλωσε ο Δήμαρχος Σάμου, αμέσως μετά την πραγματοποίηση του πρώτου δρομολογίου στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι δύο πρώτοι επιβάτες.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και έντυπο ενημερωτικό υλικό για τους πολίτες, όσον αφορά τις διαδρομές, τις στάσεις και τις ώρες που θα μπορούν να εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν, από την αστική συγκοινωνία, η οποία θα είναι χωρίς αντίτιμο.

Ακόμη, δόθηκε εντολή από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, για την εκπόνηση μελέτης για αστική συγκοινωνία και στην πόλη του Καρλοβάσου.