AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Απρ 2016

Συνάντηση των δημάρχων Σάμου και Κουσάντασι


Προοπτική συνεργασίας σε θέματα τουρισμού μεταξύ των Δήμων Σάμου και Κουσάντασι διεφάνη μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Κουσάντασι της Τουρκίας, στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου με την συμμετοχή 11 αδελφοποιημένων πόλεων και δήμων.

Στην συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, με τον δήμαρχο του Κουσάντασι Ozer Kayali, έγινε εκτενής αναφορά στο προσφυγικό ζήτημα, οι επιπτώσεις του οποίου πλήττουν τον τουρισμό.

Εκτός από τους δημάρχους της Τουρκίας και της Σάμου στην συνάντηση παραβρέθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για το μεταναστευτικό, δήμαρχοι από την Γερμανία, τη Ρουμανία, την Ιταλία, την Μάλτα, το Λίβανο, την Σικελία και τη Βουλγαρία.

Λίγο πριν την συνάντηση με τον δήμαρχο του Κουσάντασι, προηγήθηκε επίσκεψη στον κυβερνήτη.

Αμέσως μετά την σύσκεψη, ακολούθησε ανταλλαγή δώρων μεταξύ των δημάρχων όπου ο δήμαρχος Σάμου δώρισε στον δήμαρχο του Κουσάντασι τη δίκαιη κούπα του Πυθαγόρα.

Η αποστολή περιελάμβανε τον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, τους αντιδημάρχους Παρασκευά Παπαγεωργίου και Βασίλη Βαλκαμλή, την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, Σουλτάνα-Άννη Ανδρεάδη, τους δημοτικούς συμβούλους, Βογιατζή Κωνσταντίνο, και Τσερέ-Πυργιώτη Ζωή, τους προέδρους και μέλη Τοπικών Συμβουλίων, Βογιατζή Δημήτριο, Βαρούμα Νικόλαο, Βλαχοπούλου Τριανταφυλλιώ, Σταμούλη Ανεζινιώ και Καπνιά Στέλλα, τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, Ελισαίο Μαυρατζώτη και Γιάννη Καπνιά. Από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου παραβρέθηκε ο Δημήτρης Κωλέτης, από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου, η Ευγενία Θέμις και από τον Σύλλογο Εστίασης Σάμου, ο Μιχάλης Μωραΐτης.