AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2016

Βράβευση μαθητών για βίντεο κατά του ρατσισμού


Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Σίβυλλα του Ξενοδοχείου "Δόρυσσα" η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετείχαν στον διαγωνισμό video κατά του ρατσισμού με θέμα: "Τόσο όμοιοι…. Μα τόσο διαφορετικοί".

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Πνευματικό Ίδρυμα Σάμου "Νικόλαος Δημητρίου" σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μαθητές από τα σχολεία που δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό, για να παρακολουθήσουν τις δημιουργίες τους. Τους μαθητές καλωσόρισε η διευθύντρια του πνευματικού ιδρύματος, Ματρώνη Κτίστου, και η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σοφία Λασκαρίδου. Το συντονισμό της παρουσίασης ανέλαβε το μέλος του Δ.Σ. του ιδρύματος, Γιάννης Μανδουραράκης, Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν οι δημιουργίες όλων των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, καθώς και σχετικές με το θέμα ταινίες από το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.

Ακολούθησε η απονομή των βραβείων όπου:

1. Το Πρώτο βραβείο δόθηκε στο Β3 τμήμα του Γενικού Λυκείου Σάμου. 

2. Το Δεύτερο βραβείο δόθηκε στους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Σάμου.

3. Το Τρίτο βραβείο δόθηκε στους μαθητές του Γ τμήματος Θερμοϋδραυλικών του Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή βράβευσης: