AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαΐ 2016

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης!


Το Επιμελητήριο Σάμου συμμετείχε στο "2ο Φεστιβάλ Τουρισμού" που πραγματοποιήθηκε στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης από 26 έως 29 Μαΐου.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας- Θράκης), Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Ε.Ο.Τ., του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΗΑΤΤΑ.

Το Επιμελητήριο της Σάμου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Γεώργιος Κυριαζής, και ο Β΄ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Καπλαντζής, οι οποίοι συναντήθηκαν στο χώρο του περιπτέρου του Επιμελητηρίου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και προέδρους άλλων Επιμελητηρίων, Στις συναντήσεις ο κ. Κυριαζής ενημέρωσε ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί σε συνεργασία με την Hellenic Seaways ένα εκπτωτικό πακέτο διακοπών για την Σάμο, σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια ενοικιάσεις αυτοκινήτων για αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν το Νομό.

Στους επισκέπτες του φεστιβάλ προσφέρθηκαν σαμιώτικο κρασί, ούζο, ντοματινια Σάμου και ορχιδέες καθώς διανεμήθηκαν και διαφημιστικά φυλλάδια. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη αφού επισκέφτηκαν το περίπτερο πάνω από 2000 άτομα και υπήρξε θετική ανταπόκριση για να γνωρίσουν τις φυσικές ομορφιές, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα τοπικά προϊόντα και τα παραδοσιακά χωριά των νησιών του Νομού μας.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ έλαβαν χώρα εκδηλώσεις με την συμμετοχή του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος" όπου παρουσίασαν τοπικά και άλλα νησιώτικα τραγούδια ενθουσιάζοντας το κοινό.

Επίσης φιλική συμμετοχή είχε και η χορωδία του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης, "Ο Πυθαγόρας", ενισχύοντας την παρουσία της Σάμου στις εκδηλώσεις.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα σε βίντεο και φωτογραφίες από το φεστιβάλ:


 





Φωτογραφία από το stand της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Σάμου ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος" για την συμμετοχή του και την παρουσία του στο Φεστιβάλ, την κ. Σταματία Γρηγορίου, πρόεδρο του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης "Ο Πυθαγόρας" για την βοήθειά τους και την παρουσία τους με την χορωδία του συλλόγου, την αεροπορική εταιρία Astra Airlines για την ειδική τιμή που  προσέφερε για την μεταφορά του χορευτικού, και τις κ.κ. Αγγελική Αθανασίου και Ειρήνη Μιχέλη για την φιλοξενία του χορευτικού συγκροτήματος. 

Δείτε επίσης φωτογραφίες από το stand του Επιμελητηρίου Σάμου οι οποίες αναρτήθηκαν στη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook: