AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Μαΐ 2016

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 19 έως 25 Mαΐου


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 19 έως και την Τετάρτη 25 Μαΐου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "X-Men: Apocalypse" σε έκδοση 3D. Το Σαββατοκύριακο 21 - 22 Μαΐου θα προβάλλει στις 18:00 και την ταινία "Angry Birds: Η Ταινία (The Angry Birds Movie)", επίσης σε έκδοση 3D.

Η ταινία "X-Men: Apocalypse" είναι μια ταινία με υπερήρωες, αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Απόκαλιψ, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος. 

Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο, για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. 

Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μία κλωστή, η Ρέιβεν, μαζί με τη βοήθεια του Καθηγητή Χ, πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.



Σκηνοθεσία: Bryan Singer. Πρωταγωνιστούν: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult κ.ά.


Διάρκεια: 144'.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 


Η ταινία "Angry Birds" είναι μια ταινία κινουμένων  σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας: 


Ο Red (το κόκκινο πουλί του παιχνιδιού), αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση και το κέφι των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Εκεί θα γνωριστεί με διάφορα άλλα, επίσης «προβληματικά», πουλιά και θα αναπτύξουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια. 

Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται. Όταν τα πράγματα σκουραίνουν, θα χρειαστεί να καταφύγουν σε έναν αετό-γκουρού, για να τους προσφέρει καθοδήγηση.



Σκηνοθεσία:  Clay Kaytis, Fergal Reilly.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μαίρη Συνατσάκη, Σπύρος Μαργαρίτης, Γιάννης Ζουγανέλης, Άρης (REC) Λουμάκης.


Διάρκεια: 97'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27 στην πόλη της Σάμου, τηλέφωνο 2273025011.

Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.