AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουν 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Το "Samos Festival 2016" από 22-24/7


Το "Samos Festival 2016", το φεστιβάλ γαστρονομίας και πολιτισμού της Σάμου, θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Ιουλίου στις κατασκηνώσεις του Αγίου Κωνσταντίνου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Chefs και μάγειρες θα παρουσιάσουν στο κοινό παραδοσιακές σαμιώτικες συνταγές, ενώ οι παραγωγοί θα προβάλουν τα τοπικά προϊόντα του νησιού.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλήθος καλλιτεχνικών εκθέσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Οι σύλλογοι, φορείς ή επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου στα τηλέφωνα 6940446955, 6946802261 και στο e-mail: pvaculture@gmail.com .

Από την Τρίτη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο το όμορφο προωθητικό (promo) βίντεο του φεστιβάλ, μια παραγωγή της Reel Drone, βασισμένη σε φωτογραφίες του Νίκου Χατζηιακώβου.

Απολαύστε το!



Important note for Google Translate users: 

To watch the video please return to the original version of this post (click "Original" on top right of the page - see screenshot how)