AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιουλ 2016

Επισκευάστηκε η βλάβη στο "Νήσος Ρόδος"


Κάτι λιγότερο από 24 ώρες χρειάστηκε μέχρι να είναι σε θέση να ταξιδέψει και πάλι το πλοίο "Νήσος Ρόδος" που υπέστη βλάβη το πρωί του Σαββάτου.

Το πλοίο, που καλύπτει και τη γραμμή της Σάμου, εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον Πειραιά (αναχώρησε στις 14.00 της Παρασκευής) για Πάρο - Νάξο - Πάτμο - Άγιο Κήρυκο Ικαρίας - Φούρνους - Βαθύ Σάμου - Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Καβάλα, μεταφέροντας 326 επιβάτες.

Ωστόσο, ενώ έπλεε από Χίο για Μυτιλήνη, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του και κατέπλευσε με μειωμένη ταχύτητα στη Μυτιλήνη (12.55 Σαββάτου), όπου αποβίβασε τους 102 από τους επιβάτες που είχαν προορισμό τη Λέσβο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Τελικά η βλάβη αποκαταστάθηκε και προσκομίστηκε το απαραίτητο έγγραφο, με αποτέλεσμα το "Νήσος Ρόδος" να αποπλεύσει στις 06.00 της Κυριακής (με 224 επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες και άλλους 387 που επιβιβάστηκαν από τη Λέσβο) για Μύρινα Λήμνου και Καβάλα, ώστε να ολοκληρώσει το δρομολόγιό του.