AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Ιουλ 2016

Διαγωνισμός με δώρο επταήμερο ταξίδι στη Σάμο


Καλοκαιρινό e-διαγωνισμό με τον τίτλο "An Island Through Your Eyes" και δώρο ένα επταήμερο ταξίδι στη Σάμο με όλα τα έξοδα πληρωμένα συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα και το Επιμελητήριο Σάμου (For English click here).

Όπως αναφέρουν, πρόκειται για μια μοναδική καλοκαιρινή καμπάνια που καλεί τους διαγωνιζόμενους να φωτογραφίσουν τη μοναδική ομορφιά και τη φιλοξενία της Σάμου κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα μέσω της σελίδας Discover Samos στο Facebook. Θα βρίσκεται σε ισχύ έως την Τετάρτη 10 Αυγούστου και προσκαλεί τους συμμετέχοντες να μοιραστούν την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη φωτογραφία, προσφέροντας στον μεγάλο νικητή  τη δυνατότητα να ταξιδέψει για 7 ημέρες στη Σάμο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Όπως δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, "η χρήση του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν πλέον βασικούς πυλώνες της τουριστικής προβολής. Η Σάμος έχει βρεθεί πολύ κοντά στις εξελίξεις του μεταναστευτικού, με αποτέλεσμα να έχει  διαμορφωθεί φέτος μια δύσκολη συγκυρία για τον τουρισμό. Η δράση #discoversamos και ειδικότερα ο  διαγωνισμός μας -An island through your eyes- υλοποιήθηκε για να ενισχύσει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό, προτείνοντας σε όσους  συμμετέχουν να έρθουν από κοντά και  να ζήσουν  την μοναδική εμπειρία της Σάμου".

Οδηγίες διαγωνισμού

Για να λάβουν μέρος, οι συμμετέχοντες  χρειάζεται να κάνουν like και share τη σελίδα του διαγωνισμού Discover Samos.

Στη συνέχεια:

- Να επιλέξουν το tab “Win a trip to Samos” στη σελίδα Discover Samos.

- Να συμπληρώσουν τα απαραίτητα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα υποβολής συμμετοχής.

- Να στείλουν  το link του λογαριασμού τους στο Instagram ή στο Flickr ή εναλλακτικά να ανεβάσουν μια φωτογραφία από ένα μέρος που έχουν ταξιδέψει.
     
Η τελική επιλογή του νικητή θα καθοριστεί από :
     
1. Την πρωτοτυπία και την αισθητική του φωτογραφικού  υλικού.

2. Τα like & share που θα πραγματοποιηθούν σχετικά με τον διαγωνισμό.

3. Τη δυνατότητα των συμμετεχόντων να ταξιδέψουν στη Σάμο στις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Σχετικά με τη Σάμο

Η Σάμος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα μικρασιατικά παράλια και αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια έναν δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό.  Η μεγάλη ποικιλία παραλιών, τα καταπράσινα τοπία και τα γραφικά χωριά συνθέτουν ένα μείγμα μοναδικής αύρας που προκαλεί για εξερεύνηση.

Εκτός από το φυσικό περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν σπουδαία αρχαιοελληνικά μνημεία χαρακτηρισμένα ως παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco, βυζαντινά, αλλά και της νεότερης ελληνικής ιστορίας μνημεία, που αποτυπώνουν την πλούσια και μακραίωνη ιστορία της Σάμου.

Παράλληλα, για όσους θέλουν να δώσουν μια νότα περιπέτειας στις διακοπές τους, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές δραστηριοτήτων, όπως καταδύσεις, ιστιοπλοΐα, windsurfing κ.α.

Η Σάμος είναι το σμαραγδένιο νησί της θεάς Ήρας, του φιλοσόφου και μαθηματικού Πυθαγόρα και του πρωτοπόρου αστρονόμου Αρίσταρχου.